Therapeuten

Hallo, ik ben Stijn Pauwels, oprichter van Kinepraktijk Pauwels. In 2017 ben ik afgestudeerd als Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met als afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen optie sport.

Door de constante evolutie in wetenschappelijke inzichten binnen de kinesitherapie volg ik regelmatig bijkomende opleidingen. Op deze manier kan ik mijn patiënten een efficiënte en kwalitatieve behandeling aanbieden. Ikzelf hecht ik een groot belang aan een persoonlijke begeleiding van patiënten.

Door in het verleden de nodige werkervaring op te doen in de topsportwereld kunnen zowel  amateur- als professionele sporters bij mij terecht voor een persoonlijk aangepaste en sport-specifieke revalidatie.  

Onder het gezegde: "I'm not telling you it is going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it" is het behandelen van patiënten mijn passie geworden. 

Specialisatie: 

  • Sporttaping en kinesiotaping
  • Dry-needling
  • Fietspositionering bij wielrenners
  • SCMO (Sportgerichte combinatietherapie manuele therapie en osteopathie)
  • Football performance training (Bram Swinnen Method)

Hoi, ik ben Tine! In 2018 studeerde ik af als sportkinesitherapeute. Momenteel volg ik nog een opleiding tot manueel therapeut aan de Universiteit van Antwerpen. Met deze bijkomende opleiding hoop ik mijn kennis rond musculoskeletale klachten uit te breiden. Mijn passie is om mensen te kunnen revalideren, motiveren en optrainen. Hiervoor ben ik van mening dat een levenslang leerproces van de therapeut cruciaal is om een optimale therapie voor de patiënt te bereiken. 

Door mijn jarenlange opleiding als danseres, via het systeem van de Royal Academy of Dance, heb ik een natuurlijke voorliefde voor dans, dansers en alles wat daarbij komt kijken. Graag wil ik mij specialiseren in het revalideren en begeleiden van dansers. Ook mijn passie voor muziek wil ik als therapeut benutten door mij verder te verdiepen in kwaaltjes bij musici. 

Onder het motto 'LIFE IS BETTER WHEN YOU DANCE', wil ik dansers helpen hun topniveau te bereiken en te behouden. Al ben ik van mening dat niet alleen dansers dit motto kunnen gebruiken. 

Gert Van Parys